Sjukhus

I måndags, den 5:e september. Så hade jag tid hos hälsocentralen, för att lämna prover på långtidssockret. På tisdagen, ringer min diabetessköterska och sa att jag måste komma till hälsocentralen NU! Hade långtidssocker på 130! Så det blev kontroll och nya prover och fick även väga mig. Deras våg och min väger lika, det känns skönt. Sedan fick jag en remiss till akuten.
Trodde i mitt stilla sinne, att jag skulle slippa få göra Corona testet. Men icket. Jag viftade bara lite med armarna 😀

Fick komma hem från sjukhuset i fredags. Peppar, peppar behöver jag inget insulin än. Och läkaren trodde inte jag skulle behöva det. Fick en till tablett.
Annars mår jag bra.


Medans jag väntade på akuten, för att få komma upp till avdelningen, satte de in ett dropp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.