Vikt, midja och min hälsa

Hej!
Har varit tyst här nu, har inte kunnat logga in i panelen. Strulat med lösenord. Så jag har inte kunnat uppdatera något ang min vikt eller midjemått.
Sedan har jag fått medicin, ett piller mot min diabetes, har diabetes typ 2.
Ang min undersökning av min kisseblåsa, som jag gjorde i Sunderbyn den 18:e maj, så är den VÄLDIGT stessaad! Den lever sitt eget liv, så att säga. Och den vill tömma sig och blir hyper stressad, bara det kommer lite kiss. Min gynekolog ringde i tisdags. Och nu är jag ÄNTLIGEN färdigbehandlad, med den här historien! Blir inga fler ingrepp!!! Var ingen idé att sätta fast, typ som en gummisnodd runt blåsan, då den har krympt så mkt efter alla ingrepp. Utan jag ska få ätta ÄNNU ett piller. Och bara hoppas att det blir bättre med kisseriet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.