Sunderbysjukhus

I onsdags var jag till Sunderbysjukhus för en undersökning ang att jag inte känner när jag kissar eller kan hålla tätt. Taxin kom och hämtade mig redan 06.20 då bussen gick från sjukhuset 06.35. När jag kom fram till Sunderbyn, hade jag tid över till mitt läkarbesök. Så jag åkte först upp till KAVA avd 53. Jag hade tur!!! Min HUNK jobbade!!! Och han var fortfarande lika hunkig!!! 😀 Efter det besöket, gjorde jag en tripp till IVA. Jag chansade bara, att någon av sköterskorna skulle jobba. Fick träffa en. Och de skulle återkoppla till mig, för att boka in ett besök, så jag får komma dit och titta.

Sedan gick jag till cafeterian och åt frukost.

Jag fick en kateter i slidan som mätte något med kisseblåsan. Sedan fick jag en kateter i kissröret. Där sprutade sköterskan in koksalt och jag skulle säga till när jag började känna mig kissnödig, blev mer kissnödig osv.

Detta mättes som typ en EKG kurva. Sköterskan sa att hon förstod om jag inte kunde eller kände när jag blev kissnödig. Min kisseblåsa lever tydligen sitt eget liv. Den kissar när den vill och var hemsk stressig.
Lie som småbarnen, när dom säger att de är kissnödiga, så har de redan kissat.
Däremot tömde jag hela blåsan oavsett mängden jag kissade. Och det är ju bra.

Resultatet och vad som kommer här näst får jag veta under kommande vecka, eller nästa vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.