Start!

Svart på vitt! Nuuuuu Kööööör Viiiii ! Veckans siffror:

Vikt: 81,0 Kg
Midjan: 107 cm
BMI: 33,3
Fett i %: 45,6

Nu är det bara att kavla upp ärmarna. Har inga ursäkter längre! Möjligen en till operation. Men nu går det att cykla och gå överallt. Jag kan gå och cykla, allt från 5 km, till bara en. I förra inlägget visade jag en bild på min nya baddräkt, som jag har beställt. Den kom i går, men jag får beställa i en mindre stl. Den satt fint och älskar att den var hög bakom ryggen. Men jag tog en större stl, då jag fortfarande är lite svullen om magen, där stomin satt.

2 tankar kring ”Start!

  1. Anni

    Heja heja, jag tror på dig! Efter allt du gått igenom är väl denna utmaning ingenting (fast lite jobbig också, såklart). Snygg baddräkt du beställt!
    Kram!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.