Home sweet home!

Detta blir ett inlägg utan bilder. Men det ska nog gå bra det med, även om det är lite tråkigt.

Måndagen den 28:e februari 2022, åkte jag först buss upp till Luleå. Där fick jag vänta en sund, på bussen, som skulle ta mig till Gällivare. Tur det var fint väder, så jag kunde stå ute i solen och vänta. Eftersom jag inte hade åkt denna linje förut, så vågade jag inte vänta i vänthallen. Resan upp gick bra, såg hela 4 renar! Kom fram till Gällivare och patienthotellet halv sju på kvällen. Så det var bara att boa in sig i hotellrummet och sedan gå ut i matsalen och göra den sista måltiden. Jag hade tid för op kl 7 på morgonen den 1:a mars.

Operationen tog 2 timmar. Allt har gått bra. Dock tål jag tydligen inget antibiotika. Som i Sunderbyn, blev jag illröd i huden och klåda from hell. Så nu vet jag det.
Tisdag kväll fick jag feber. Den gick sedan upp och ner. Från 39 så ner till strax under 37. Den natten sov jag med 7 st täcken och frös!!!
Matlusten har inte varit någon höjdare. Men å andra sidan är inte sjukhusmaten det heller.
Magen är fortfarande svullen och kan så vara i någon månad. Så hade jag bråck i magen, från förra operationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.