3 v

Nu har jag varit hemma i 3 veckor. Det går ganska bra, börjar få tillbaka lite styrka. Men balansen och benen vill sig inte riktigt. Har fått sluta dricka laktolos, på morgonen, så jag mår inte lika illa längre. Har dock ingen matlust.

Har börjat på Öppen Dag Rehab. I teamet, ingår förutom fysioterapeut, även arbetsterapeut och kurator. Det tycker jag är bra! Har fortfarande svårt att förstå hur sjuk jag verkligen har varit! Det är så mkt jag inte kan ta in. Hela december är helt borta! Så det ska bli skönt att få älta detta med kuratorn!
Längtar efter Lizzy, har inte fått hem henne än, då jag inte orkar gå så långt eller fort.
Den 23:e ska jag tillbaka till Sunderbyn, först träffa dr och sedan stomisköterska. Fast vet inte om jag törs.
När stomisköterskan ringde i går för att ändra tid, så frågade jag om hunken jobbade då. Blev tyst i telefon, sedan frågar sköterskan, vem är det. Björn så klart! Svarade jag! Sedan hör jag värsta skrattet i bakgrunden! 😮

Här har vi haft några ljuvligt vackra vinterdagar nu. Men kameran vill sig inte. Och där jag vill fota, kommer jag inte åt, eftersom det är för mkt snö.
Har bara hemtjänsten på morgonen nu. Så ringer de på kvällen, för att kolla att jag tagit medicinerna och att jag är ok. Ska nog bara ha dem, februari ut. Då jag klarar det mesta vardagliga själv nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.