Prover och solsken

Dagen började med att vakna till klarblå himmel och solsken! Var som ett under, efter 2 veckor med ihållande regn. Sedan bar det av till sjukhuset. Lämnade prover i måndags, men ett av värdena var fortfarande lite lågt. Så Dr ville jag skulle lämna nya i går, men då var jag för snål och det blev för lite. Så jag fick lämna nya i dag * suck *. Tur jag inte är spruträdd! Och det är skönt att ha en Dr som lyssnar på mig! För nästa gång mina Kalciumvärden blir så här låga, så kommer jag få spruta direkt! Samt in opererad en port! Så jag slipper se ut som en nåldyna.
På vägen hem, träffade jag en av Lizzys systrar! Var så himla roligt! De var så lika varandra! Har aldrig under dessa 8 år, träffat någon från hennes kull och jag har inte vetat var dom har hamnat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.