Riskzon

Var hos min husläkare i torsdags. Dels för att förlänga läkarintyget, dels för att kolla upp blodtrycket samt ta 2 prover, som de glömde förra veckan. Fick en ok stämpel i baken, på nästan allt! Utom blodtrycket! Som var för högt!!! 😮 Men som min dr sa, det har ju varit rätt stressigt, allt detta med FK, samt pappas bortgång. Det är inte konstigt om kroppen tillslut reagerar. Så jag fick blodtrycksmedicin 🙁
Det sista dr säger när jag ska gå är:
” Jaha, då är du i riskzonen nu ”.
Blev en dubbel suck. Hur kunde detta hända mig liksom? Jag i riskzonen för att få den här jäkla Coronan… Det stämmer nog rätt bra det där ” det drabbar inte mig ”. Men ha! Det drabbar mig och dig!

Så nu är det att lägga om kost och motionera mera! Kom i gång så bra med vattengympan, innan eländet bröt ut. Så det gäller att hitta andra motionsformer. Och rota fram tallriksmodellen igen. Jag tror inte på dieter och sånt. Att ändra livsstil, är ju inget som bara gäller nu. Det är en stil som jag ska klara av att leva efter sedan också. Och då känns tallriksmodellen den som passar mig bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.