– Ett Foto I Timmen – Lördagen den 7:e december 2019

Då var det åter dags för en Ett Foto I Timmen dag. En som inte riktig blev som jag hade tänkt! Från akut, panik och sorg. Till Fest, dans och galmour.. Går liksom inte ihop… Vill ni se fler EFIT dagar. då kan ni gå in HÄR


06.00 Är ute och kissar.


07.00 Finn ett fel! 😀


08.00 Frukost.


09.00 Ute.


10.00 Leker.


11.00 Grejar med mitt sittgympa program.


12.00 Blev uppringd av mamma. Vi måste skynda till sjukhuset. Läkaren ville prata med oss. Måste ta ställning om lilla pappa skulle få hjärtstopp och de inte får igång hjärtat med HLR vad vi ska göra. Livet är verkligen en bergochdalbana. Ena stunden är allt bra, för att i nästa slås i spillror.


15.00 Sunes fick stå för middagen i dag.


16.00 Börjat förbereda mig inför kvällens dans. Är väldigt kluven med att fara som ni förstår. Men det är favoriter / idolerna som spelar. Temat är Glitter & Glaomur. Och både mamma och min syster sa att jag skulle fara!


17.00 Rullar upp håret. Lite besvärligt med armen. Blev bara halva 😀


18.00 Klar för kvällens dans.

9 tankar kring ”– Ett Foto I Timmen – Lördagen den 7:e december 2019

  1. Anni

    Jag skrattade högt åt din bild med svarta masken! 🙂 Ser att kvällen blev lyckad, så roligt.
    Om du undrar över posten så har jag inte skickat än, men det är på gång <3
    Missade lördagens EFIT och körde min på söndagen.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.