Öron

Sedan i somras, har det varit tyst i öronen, när jag har gjort tryckutjämning. Sedan 2016, har jag rör i båda öronen. Tidigare, har det låtit som en dammsugare, när jag har gjort trycksutjämningen. Visade sig, att i det högra örat, var det en jätte blaffa till vaxpropp, som täppte igen öppningen till röret. Inte konstigt att jag inte har hört något, sedan i lördags! Var likadant i det vänstra örat, samt att båda rören hade lossnat. Dr tog bort rören och gjorde rent, detta får jag inte göra själv, när jag har rör, då jag kan förstöra innerörat. På det högra var det en lätt irritation och början till öroninflammation. Ska tillbaka, den 9:e december, då ska jag få nya rör!
Det vita till höger är röret, det gula nere till vänster är vax och klegg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.