Flyttat

Ja, jag har inte flyttat i bemärkelse som att flytta och bytt bostad. Nej, fick för mig i går efter middagen, att jag ville möblera om. Men när man bor litet och det går bara att ha det på 2 sätt. Så blev det att jag böt plats på det vita skåpet, som micron stått på. Det fick flytta in i klädkammaren. Och byrån som stått där, fick flytta in i köket. Det blev bra! Nu har jag ett HELT eget tomt hörn att fylla med något! 😀

2 tankar kring ”Flyttat

 1. susanne

  De blev jätte bra visst är de kul och möblera om. själv kan jag inte göra de i mitt hus , Inte som jag vet att de blir bättre . men de är så bra som de är

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack! Ja det är jätte roligt! Tyvärr har jag det så litet, så det går inte att göra om på så många sätt.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.