Krasch!

I torsdags kraschade jag helt. Under onsdagen var magen så där lagom bubblig. Och under torsdagen likadant, samt att jag hade lite yrsel och kände lätt illa mående. Men jag körde på att jag är nog bara nervös inför anhörig samtalet, samt informationen med sjuksköterskan som vi skulle ha under torsdagen, ang min far. De har hittat 5 nya tumörer, nu i levern. Han har i grunden Melink Melnao samt Leukemi. I går ( fredag ), började första behandlingen.
Sedan, strax innan 2:a perioden i hockeyn skulle börja. Det bara kom! Utan vidare! Och pang, bara 38,5 graders feber. Feber hade jag hela dagen i går och även nu.
Tror mer att det inte var kräksjukan jag åkte på, utan allt som har varit med först att jag bröt axeln och sedan har jag inte velat acceptera eller ta in att pappa har blivit sämre. Hade varit lättare att göra det om, han var 96 eller så, nu är han bara 76.

4 tankar kring ”Krasch!

  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack Efwa! Ja, det är mkt jobbigt. Sedan börjar det väl släppa alla spänningar kring axeln och allt med den.
   // Kram Anna

   Svara
 1. susanne

  Skönt de inte var kräksjukan de är så jobbigt när anhöriga blir sjuka de är mcýcket för kroppen att ta in. kramar fint du har de på din blogg

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack! Ja det var det! Skönt att vi får en sköterska som vi känt sedan hon var bebis 😀
   // Kram

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.