– Ett Foto I Timmen – Måndagen den 7:e oktober 2019

Då var det åter dags för en Ett Foto I Timmen dag. Vill ni se fler EFIT dagar, eller prova göra en själva. Då kan ni gå in HÄR.


04.00 Blev en tidig kvällskiss i går. Tur hon somnar om, så jag slipper börjar dagen på denna sidan dygnet.


07.00 Ute igen 😀


08.00 The perfect ägg.


09.00 Ute.


Bonus: Vi mötte denna ljuvliga 12 veckors pudelvalp! Dagens sockerchock! Och att få borra in näsan i dessa ljuvliga, underbara lockar och känna den underbaraste doften av dem alla: Doften från en pudelvalp! ( Jo, jag frågade faktiskt ägaren om jag fick lukta )! 😀


10.00 Ringer på dörren, är min granne. Titta vad jag fick av dem!!! 😀


11.00 Börjar försöka få till ett nytt vattengympa program.


12.00 Diskat.


13.00 Herr migrän, kom och slog mig i huvudet.


17.00 Middag, nudelwok med lövbiff samt sesamfrön.


18.00 Landat i soffan. Får bli sista bilden för denna gång.

12 tankar kring ”– Ett Foto I Timmen – Måndagen den 7:e oktober 2019

  1. Anna Inläggsförfattare

   Vonkis: Japp! Och människor, som säger att migrän bara är en VANLIG huvudvärk! Slapp iaf kräkas den här gången!

   Svara
 1. Paula

  Heeej, snopet hörru, jag började skriva inlägget och efter tre foton tog wordpress inte emot fler. Kan inte skriva till disken” påstår den….Har nu skrivit till mitt webbhotell få se om de kan hjälpa mig Det har aldrig hänt förut, är det inte typiskt så! När jag äntligen kom till skott, hihi

  Svara
 2. Anni

  De som inte haft migrän vet inte vad det innebär – tänk att folk har så lätt att yttra sig om sådant de faktiskt inte har erfarenhet av. (Lite som att få en barnmorska som aldrig har fött barn … det fick jag en gång …)
  Har många gånger funderat på varför din hund måste ut och kissa på nätterna? Ingen av de hundar (boxrar) som jag växt upp med eller passat åt brorsan har någonsin behövt nattkissa. Det känns som ett moment du gärna hade velat slippa egentligen, eller hur?
  Kram!

  Svara
 3. Anna

  Anni: I går gjorde hon kvällskisset vid 18 tiden! Och jag brukar vakna själv, av att jag behöver gå på toa vid arla morgontimmen, så då brukar jag gå ut med henne. Hon har annars ett jäkla håll och sover hela nätterna. Så det beror väldigt mkt på, när hon har gjort kvällskisset. Och vi har inga problem med att somna om efteråt.
  // Kram!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.