En helg

Under helgen har vi bott hos mamma, då pappa ligger inne på sjukhus ( vatten i lungorna ). Det har varit en lugn och skön helg, där vi bara har varit.

smart


Ska vi gå till mommo, frågar jag henne. Pang! Så har hon suttit framför dörren i 5 minuter! Så det är nog bäst att vi går!

smart


Lördagens morgonpromenad begav sig runt fjärden. Den låg spegelblank. På vintern plogar kommunen upp ett promenadstråk på isen.

smart


Inte stora, men goda! Förmodligen sista skörden.

smart


Hittade en Kalle också!


På lördagskvällen, flätade mamma mitt hår. Det blev lite lockigt! 😀

2 tankar kring ”En helg

 1. Anni

  Ser att du missade EFIT idag, det var ju synd. Men inget jämfört med vad jag läser när jag går tillbaka i din blogg. Armen och Försäkringskassan och elände … Och så har du din pappa på sjukhus dessutom. Rena ketchupeffekten om du frågar mig.

  Men du tar väldigt fina foton och den där fisketuren med gäddan går inte av för hackor.

  Kram på dig <3

  Svara
 2. Anna Inläggsförfattare

  Tack så hemskt mkt Anni! Ja, det har varit lite mkt nu! Och jag hör till dem, att kraschar en sak ( tex axeln ) så blir allting så stort. Det blir liksom inte bara den delen som kraschar. Med pappa har det varit lite jobbigt. Men han ska ev få komma hem i morgon.
  Det är / var andra gången jag var med ut på fisketuren! Ev att det blir i morgon också! Däremot hade inte undervattenskameran samma funktion som EOS:en, på den finns en speciell funktion för rörliga bilder. Men den finns som sagt inte på uv kameran.
  Åter igen, tack så mkt att du tycker om mina bilder!
  // Kram Anna <3

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.