_ Ett Foto I Timmen – Torsdagen den 18:e juli 2019

Då var det dags för Ett Foto I Timmen igen. Vill ni se fler EFIT dagar, eller prova göra en själv, då kan ni gå in HÄR.


07.00 Dagens blåa. Bilden gör sig tyvärr inte rättvis. Kolla bilderna i tidigare inlägg. Natten mellan den 25:e till 26:e juni, ramlade jag ur sängen. Skulle bara vrida på mig. Den 30:e juni, vaknade jag och kände att armen inte var som den skulle. Hade gruvligt ont och kunde inte röra den. Fingrarna var svullna som prinskorvar. Halv ett på fm kom jag till akutmottagningen. Var kaos, då det var Sveriges andra stora fotbollscup i stan. Kl halv ett på natten, dvs 12 timmar senare. Fick jag ÄNTLIGEN komma till ortopeden och lägga mig ner! Efter undersökningar på akuten och även röntgen, visade det sig att axeln var ur led och att jag hade en fraktur. I 6 v får jag inte använda armen alls, inte lyfta eller något. Har den i mitella.


08.00 Frukost.


09.00 Morgonpromenaden. Blir inte så långa promenader, men fler.


10.00 Kämpar och diskar. Strax efter kom en kompis och hjälpte mig att byta kläder. Kan inte ta på mig tröjor själv. Hon hjälpte mig även att städa och handla. Vem har sådana kompisar!!!


12.00 Åt vi lunch på bästa stället! Blev det sedvanliga: Litet styrks.


13.00 Kommit till mamma och pappa. Storasyster fyller år i dag.


14.00 Exakt 7 år mellan bilderna! <3


15.00 Norpar mig lite jordgubbar, när ingen ser.


16.00 Grillen tänds.


17.00 Grillad kycklingfilé, ugnspotatis, bea och lite annat gott.


18.00 Systerdotter har gjort tårta.


19.00 Kommer hem, efter en lång men trevlig dag. Skönt att komma hem till ny städad lägenhet!


20.00 Dags för dagens sista dos med Alvedon och morfin.

7 tankar kring ”_ Ett Foto I Timmen – Torsdagen den 18:e juli 2019

 1. Vonkis

  Men jägarns, det var ingen dålig smäll du åkt på!

  Angående vänner, man får de man förtjänar, så jag gissar att du är en minst lika bra kompis du med 🙂

  Svara
 2. Micke

  Måste vara besvärligt vara enarmad, men inte lika besvärligt som nollarmad som tidigare chefen som föll från en stege, tog emot sig och bröt båda armarna.

  Klarade ju inte ens gå på toaletten då eller sådana skitsaker som tandborstning.

  Hoppas det läker och går bra med axeln/armen ❤️

  Svara
 3. Anni

  Men stackare – som du ser ut och så ont du måste ha! Vilken färg armen fick, jag såg det i dina tidigare inlägg. Tur att du har både vänner och familj, men de kan ju inte vara hos dig varenda dag.
  Skickar högar med kramar och hoppas att det onda släpper snarast!

  Svara
 4. Paula

  Usch så jag lider med dig tjejen! Och varmare ska det bli och då svullnar armen säkert upp, tur den inte är gipsad. Guld värt med goda vänner som assisterar dig, man blir fullkomligt handikappad, jag klarade inte ens av duschen själv. (fick lära mig att använda andra handen även i toabestyren, inte det lättaste för en klumpig och stel tant).
  Men god mat har du fått, o bästa kompisen har fyra ben och håller humöret uppe både på dig och henne själv. Ha en skön helg

  Svara
 5. Versch

  Plötsligt kände jag att jag ska nog inte beklaga mig över min vurpa igår. Hoppas du snart mår bättre, det där ser inget vidare ut.

  Tror att du blandar ihop mig med någon annan, jag har ingen anknytning till Sorsele alls.

  Ha en trevlig helg!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.