– Ett Foto I Timmen – Söndagen den 6:e januari 2019

Då var det dags för Ett Foto I Timmen igen, årets första. Vill ni se fler EFIT dagar, eller prova göra en själv. Gå då in HÄR .

 Klockan väldigt mitt i natten.

 07.00 Morgontoalett.

 08.00 Frukost.

 09.00 På spåret.

 10.00 Varit och handlat.

 11.00 Vittjar brevlådan. Låg en novell i den 😀

 12.00 Städat kök. Sedan försvann liksom fotolusten helt.

 17.00 Middag, Kycklingburgare.

20.00 Efter att han dök upp bakom soffan och slog till mig i huvudet med cykelpumpen. Så har jag flyttat mig till sängen. Tack och god natt. Vi ses! ( Jag har en prisse, som brukar dyka upp bakom soffan i tid och otid och slå mig i huvudet. En träpåk, tyckte jag lät så brutalt, så han får använda en cykelpump. Mer fjädring i den ).

5 tankar kring ”– Ett Foto I Timmen – Söndagen den 6:e januari 2019

 1. Anna

  Ariella: Nu gick det bättre å kommentera.
  Hanna: Är väl sånt som kallas för " arbetsskada ". Vek det bara så nu, för det var EFIT och ville göra mig till 😀

  Svara
 2. Anni

  Den där prissen tycker jag att du ska slå tillbaka på! Men mest undrar jag varför hunden alltid ska upp och kissa mittinatten, ingen av de hundar jag levt med har behövt göra det. Å andra sidan inser jag att kvällskissningen sker ganska tidigt.
  Spelet vi tragglade med heter The Alchemists. Jag kan faktiskt känna lite sug efter att prova det igen, nu när vi fattat konceptet. Ett annat nytt spel som var roligare var 7 Wonders, gamla favoriter är Catan och Carcasonne.
  Kram på dig!

  Svara
 3. Anna

  Anni: Jag har försökt! Suttit på vakt, men hinner aldrig slå till! Ja, lördagens kvällskiss, gjorde hon tidigt. Men hon somnar om efter morgonkisset. 😀 Jag har slutat spela sällskapsspel, då jag är en ruskigt dålig förlorare. Och brukar ändra på reglerna, när det nalkas förlust! 😀
  Kram!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.