– Ett Foto I Timmen – Måndagen den 19:e november 2018

Måndag och dags för november sista ETT FOTO I TIMMEN DAG! Vill ni se fler EFIT Dagar, eller prova göra en själv. Då kan ni gå in HÄR.
Mitt ombud från Rättsskydd ringde i onsdags. FK har överklagat vårat beslut. Men som hon sa, så kommer LO / TCO att ta mitt ärende till HD om det så behövs! Känns så himla skönt ändå, att lämna detta i någon annans händer.

 07.00 Morgongröt.

 08.00 Morgonrodnaden över Fingermansholmen.

 Bonus: Bästa bilden ever! Tror jag ska bli fotograf! 😀

 09.00 Hänger tvätt.

10.00 Den obligatoriska.

 11.00 En liten smörgås.

12.00  Nu när jag var in till stan, tog jag mig äntligen i kragen och lagade låset till mitt armband.

 13.00 Städat färdigt och bäddat rent. Barba papa is da shit!

14.00 ska börja läsa en ny bok. Har ju bott i korsningen där denna väg börjar. Den går från Skellefteå och ända fram till Bodö.

 15.00 Nom, nom, nom.

 16.00 Skymningslandet.

 17.00 Tvagning.

18.00 Så var det en selfie på oss två… Suckar….

Det var allt för mig, för den här gången. Vi ses!

6 tankar kring ”– Ett Foto I Timmen – Måndagen den 19:e november 2018

 1. Anni

  Så skönt att facket jobbar för dig men så onödigt sniket av Försäkringskassan att överklaga. Förstår att du behöver många kramar idag!

  Boken lät spännande, den har jag inte hört talas om, inte om vägen heller. Ska kolla upp!

  Kram kram <3

  Svara
 2. Anna

  Tack Anni! Ja, förstår inte varför de ska tjafsa! Som mitt ombud sa, så kan det ta 6 månader innan jag får ngt besked och beslut. Hade Fk inte överklagat vårat yrkande, så hade det varit färdigt nu. Det är en nyutkommen bok.

  Svara
 3. Paula

  Nog får du en tröstekram eller två, men du ska se att läget ändrar sig, så förtvivla icke! Sved inte shampoot i ögonen och hur i hela världen lyckades du fota en selfie där utan att blöta ner hela mobilen, tokfia! Närbilden på mackan, undrade först vad det var som kröp omkring på fotot, tack o lov var det inte levande…
  Dagarna är så korta, jag hinner knappt ut en vända innan mörkret lägger sig o idag märkte jag att om man går in i skogen så saknas dagsljuset helt, det är alldeles skumt därinne. Kram

  Svara
 4. Anna

  Hanna: Tack!
  Efwa: Ja, det är jätte trist!
  Paula: Vi får hoppas det! Jag blundar ju! Använder inte mobilen. Kör med en undervattenskamera!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.