Vitt

Ja, när vi vaknade och drog upp rullgardinen och persiennen i morse, så var marken vit. I dag har jag rotat fram täckbyxor, vinterjackan, vintermössa och vinterhandskar samt ännu mera reflexer!
Och kriget mot Kung Bore gick första ronden i dag. Jag vann!

 
Dags att börja spraya tassarna! Märktes att hon INTE tyckte om detta! 

 

För nio månader såg altanen ut så här. Här gav jag upp kampen mot Kung Bore.

2 tankar kring ”Vitt

  1. Paula

    Hej där uppe i vinterland! Man hotade med snö framåt helgen här, men nu tycker jag att det vädret försvunnit ur prognoserna. Men stackars hund, Blinka blir också sådär full av snökokor när det är mildväder. Vad är det för spray du använder? Och var köper man sånt, i djuraffär? Har aldrig testat men skulle gärna göra det i vinter. Blinka vill inte gärna ha kläder och ska man köpa heltäckande dräkt med ben och allt då lär hon vägra gå utanför dörren, "ler" Tack för omtanken, det börjar kännas lite bättre!

    Svara
  2. Anna

    Hej där nere! 😀 Märket är Strandbodarnas impregnering. Fick den av syster förra vintern. Funkar jätte bra! Använder täcke på Lizzy, men lite svårt, då hon kör ner hela huvudet i snön, sen kör hon rakt fram! Skulle vilja ha ngt som täckte bättre under magen, utan att behöva använda overall. Så skönt att det börjar kännas lite bättre!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.