– Ett Foto I TImmen – Lördagen den 20:e oktober 2018

Då var det åter dags för en Ett Foto I Timmen dag. Vill ni se fler EFIT dagar, eller prova göra en själv. Då kan ni gå in HÄR.

Strax före kl 3 i natt. Blev en tidig kväll i går. Så hon ville ut. Tur hon somnar om efteråt!

07.00 Finn ett fel! 😀

08.00 Medans frukosten lagar till sig, så gör jag morgonbestyren. Bäddar säng, toalettbesök och påklädning.

Bonus: Perfekta äggulan!

09.00 Morgonpromenaden. Älven låg spegelblank. Men det är grått och trist.

10.00 Under veckan fick jag ett glädjens besked! Och glädjen vet sig inga gränser! Det är så himla fräsigt, det är så himla häftigt! Jag är så stolt, så stolt! Inte konstigt att jag var helt slut i både kropp och knopp i går! Heja mig!

11.00 Dagens efterrätt: Vaniljpannacotta.

12.00 Vi ligger och myser.

14.00 Ser följande film.

15.00 Hockeyn börjar.

16.00 Efter att ha varit grått hela dagen, så blev det en vacker solnedgång.

17.00 Middag. Orkade inte stailja med att spritsa ut moset. Eller hur upplägget blev.

18.00 Finn ännu ett fel! 😀

19.00 Vi är ute och kissar. Måste ha ficklampa med mig nu, för annars ser jag henne inte.

Tack för den här gången! Vi ses!

 


10 tankar kring ”– Ett Foto I TImmen – Lördagen den 20:e oktober 2018

 1. Efwa - Medea

  Grattis till sjukersättningen!! Verkligen häftigt hur det faktiskt kan lösa sig. Ååh vad sugen jag blev på ägg nu. Får se om jag får till min gula som jag vill ha den. En perfekt gula för mig är lite lösare än din.

  Svara
 2. Anni

  Åh Anna, så glad jag blir för din skull! Vilken otrolig lättnad efter din kamp och alla dina tårar. Varma grattiskramar till dig! Hurraaa!

  Vad gäller diskbänken är det tur att du vänt på diskborsten mellan bilderna annars hade man kunna tro att du återanvänt bilden 😉

  Svara
 3. Anna

  Hanna: Tack! Japp, den bästa som finns!
  Susanne: Ja, tyvärr inte denna gång.
  Lilian: Tack för titten!
  Micke: Du bränner ju bara fast dina ägg i kastrullen 😀
  Anni: Mången tack och bock! Ha ha, ang diskborsten, så är det väl bra att återanvända bilder? Det borde vara bra för miljön 😀 Nja, tänkte mer att diskbänken har varit ren och fin under dagen. Vilket den inte brukar, då det är EFIT.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.