Framtid och hopp

På någotvis så ger denna lilla snigel mig hopp. Det jag har funderat på ganska mkt, sedan allt det här med FK och Rättsskydd, så har jag funderat på, hur blir man hel efter psykiskohälsa, vars börjar man? Hur lagar man sig själv… Det kanske kommer bli lättare, att börja denna resa nu. När stressen och oron och kriget mot FK är över. Började tänka på denna bild i går, när jag pratade med min arbetsterapeut. Och hon frågade om jag fortfarande behövde stöd och ville ha samtal. Och hur jag hade tänkt mig den närmsta tiden. Och då kom detta upp. Nu börjar en ny resa, en resa som kommer ta tid, en resa med uppförsbackar, krokiga vägar och stigar. Men även med ljusglimtar, raksträckor och nerförsbackar. Tycker snigeln symboliserar detta ganska bra. Det går inte fort, när den tar sig fram. Men den tar sig fram…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.