2 år sedan!

I helgen var det två år sedan jag vann tävlingen som Piteå Simhallar hade på Facebook. Vinsten var en personlig tränare i 3 månader!!! Har fortfarande svårt att greppa om vad det var för pris som jag vann! Jag av alla människor!!!
Första träffen hade jag med henne en måndag, då frågade hon vad jag hade för motionsmål. Det första som dök upp, var att jag ville kunna göra en kullerbytta, utan att vara rädd för att skada mig.
Jag började äta efter Fredrik Paulúns böcker ” Den Perfekta nybörjarmatenDen perfekta frukosten ” ” Den perfekta nybörjar lunchen ”. Jag gick med stavarna 3 km varje dag oavsett väder och var på badhuset 2 dagar / vecka. Gotta dagen blev lördagar. Och sedan hade jag träff med min PT en gång / vecka.
Blev inspirerad över bilderna, har under helgen rensat lite i datorn och tittat igenom bilder. Måste komma i gång med det här igen. Det är ju INTE svårt! Det behöver INTE vara svårt. Det blir svårt om du håller på med strikta dieter och bantningskurer.
Från september 2016 till januari 2017 tappade jag 20 cm runt midjan, vågen hände det tyvärr inte så värst mkt på.  Det jag behövde var jag behövde, var fasta rutiner med motionen! Att fredagar gjorde jag intervaller i elspåret. Tisdagar och Torsdagar var baddagar.

 Frukost: Yoghurt, blåbär, pistagenötter och honung. Samt ett ägg.

 Just gjort mina första intervaller.

 Lunch: Torsk, Fredrik Paulúns Super Mix.

 Hamburgare.

Mellanmål: En skiva Leavin bröd med sallad, rökt skinka, tomat och gurka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.