Dagar kommer…

… Och dagar går… För en vecka sedan, ställde jag mig på vikarielistan inom skolkök. Och sedan i onsdags har jag jobbat i köket på en skola. Jädrans vad roligt det är! Men jag har varit rätt trött och  slut när jag har kommit hem.
I går var det sista sommardansen och logdansen för i år. Jädrans vilken kväll!!! Fötterna dansar än och låren känns som två jätte klumpar!
Har kommit på att dans är inte motion! Motion är tråkigt! Det är inte dans! Så dans är ett sällskapsspel!!! För sällskapsspel är roligt!!! 😀 Många mysiga foxar och härliga buggar blev det!
Har inget inplanerat i helgen. I dag har jag bestämt att det blir en dag med inte många knop gjorda. Vi har gått lång promenaden, får se om vi går en sväng till, senare i eftermiddag.

 En ego bild från i går. Hade just blivit färdig för kvällens dans.

 I tisdags hade jag ett inbokat besök uppe på ÖNH. Verkar som Bromdropparna jag fick i juli, när jag var till Sunderbyn, har hjälpt. För nu var det rent och snyggt. Den där vita skuggan ni ser uppe till vänster, det är trumhinnan. Båda rören var rena och satt där dom skulle.

 Börjar bli mörkt på kvällarna nu, dokumenterade första stjärnan här om kvällen.

Ugglan och solcellamporna lyser så mysigt! Måste köpa en ny ljusslinga och spänna upp på spaljén, då den gamla gick sönder i vintras av all snö.

1 tanke kring ”Dagar kommer…

  1. Susanne Ivarsson

    Förstår att du är trött när du jobbat tre dagar i rad och sen på dans. Vem hade inte varit trött sen är du inte van och jobba men kul. att du hittat något som är kul hoppas du får hjälp av af nu. kram

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.