Operation öron

Förra tisdagen, togs det ett odlings prov i örat. Visade sig att det är svamp odling! Känns så himla skönt att ÄNTLIGEN få ett svar, vad som är fel i örat! Har ju känt i 3 års tid nu, att det inte är som det ska där inne. Det har kliat, det har varit lock som aldrig släppt och jag har periodvis haft väldigt ont. Behandling jag har fått är örondroppar som inte har visat något effekt. Känns så himla skönt att veta vad som är fel inne i örat! Och att nu kan jag få rätt behandling! Har just pratat med Sunderbysjukhus, sköterskan som ringde upp, blev inte glad, över att de på hälsocentralen gick den ” lätta ” vägen och hänvisade mig upp till ÖNH, istället för att påbörjat behandling redan i går, när provsvaren hade kommit. Sköterskan från Sunderbyn skulle prata med sin dagjour och återkomma. Har även pratat med hälsocentralen, eftersom dom behöver ju bara ringa till Sunderbyn och få reda på vad jag ska få för behandling. På PÄS öppnar dom inte förrän 12:e augusti. Så räcker det med att jag får behandling nu, å inte behöver plocka bort rören, så föredrar jag hellre det, än att sätta iväg till Sunderbyn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.