Söndagsbad

Känns fortfarande lika tungt och jobbigt och hopplöst, när det gäller FK. Jag känner mig så otroligt maktlös! Frågor som kommer och oro som gör sig påmind… Kommer jag kunna bo kvar? Måste jag flytta… Jag har försökt att äta lite god mat under helgen. I går till kvällen, så var det äntligen uppehåll och det hade slutat blåsa, så jag kunde grilla till middag. Annars har dagarna mest gått åt till att SOVA och sova och sova. Vi går elspåret på morgon, vi går en promenad på eftermiddagen. Men sedan så har jag bara SOVIT! Ändå är jag inte utvilad.

I dag har solen lyst och vi har inte behövt frysa! Den har lyst från en molnfri himmel, som har varit klarblå, istället för klädd med tunga moln som varit tuschsvarta.
Så nu på eftermiddagen, när jag hade diskat och röjt färdigt. Så gick vi ner till älven. Var tydligen varmt i dag, för sockerhjärtat, var ute i vattnet innan jag ens hade hunnit få av mig kläderna. Men hon går inte längre ut än att det täcker magen! 😀 Vi utforskade en ny strand i dag. Vi passerar den varje dag när vi går efter älven. Men det brukar alltid vara folk där, men det var det inte nu, så då passade vi på.

3 tankar kring ”Söndagsbad

 1. Paula

  Helt ljuvliga bilder, förstår att det behövs en specialkamera för annars är man ju rädd om varje litet vattenplask som kan förstöra kameran. Har läst lite om din kamp, känner med dig, håller tummarna. Själv drabbades jag 1997 första gången efter två års slit med att dra igång ett värdshus och vandrarhem. Det slutade med förmaksflimmer. tio år senare var det dags igen, då hade jag drivit en grillkiosk några år. Efter det har jag inte kunnat jobba mer, däremot går jag på skuldsanering för tjugo år gamla skulder som uppkom när jag inte lyckades sälja verksamheten. Hoppas någonting i alla fall blivit bättre de senaste tjugo åren, men jag är dessvärre inte säker på det. Varm kram!

  Svara
 2. Anna

  Hej Paula! Och tack så hemskt mkt för dina fina ord! Jo, den är bara min " klump " som jag kallar den för. Behöver inte " tänka " när den är med om jag " råkar " doppa ner den i vattnet.
  Tack så hemskt mkt för dina värmande ord!

  // Kram Anna

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.