Anna vs FK 0 – 1

Baksidan / Framsidan som FK aldrig ser! Oavsett om det gäller UMS / UMBH. I går var en jobbig dag! Väldigt jobbig. Gnistan och glädjen och ljuset som jag har i ögonen syntes inte. Just nu orkar det inte brinna.
Jag provade att le. Men det var bara ett leende, inget mer. Får ofta höra att mina leenden är vackra, för dom är ätka. Att jag sprider energi och glädje omkring mig.

Men just nu, finns inte den minsta lilla ljuslåga i mina ögon. Jag kan le, men det är ett leende som inte känns något, som inte betyder något, det är bara ett leende för att le liksom.

I dag går hjärnan på högvarv…

Hur ska jag kunna hjälpa andra som krigar och stridar mot FK när det gäller UMS / UMBH, kan man starta en hjälpfond?

Men som min kloka syster sa:
” Släpp det där nu i några dagar och bara var nu. ”

Och P på facket sa, sprid ut till så många som kan, att man kan få juridsik hjälp av sitt fackliga ombud. Många tror att man måste ta striden själv och betala alla kostnader själva. Varav de flesta avstår.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.