Urladdning

Senaste veckorna har verkligen tagit ut sin rätt! Detta är UMS framsida / baksida, den sida som FK aldrig ser. Det som kommer efteråt. En månads tid med telefonsamtal, möten varje vecka, samla in och jaga papper och läkarintyg. Nu är det bara att hålla tummarna, så att facket anser att de kan vinna målet mot FK. Annars går det inte till domstol.

Jag visste inte att jag som facklig medlem, kunde få hjälp av mitt fackombud i sådana här äreneden. Men det är delvis till sånt här som fack och medlemsavgiften går till!

Men det är detta, som kommer sedan…. Som FK borde få se! När jag somnar strax före halv åtta på kvällarna, sover till kl 6 på morgonen, men är ändå inte utvilad. Känner mig ändå inte utsövd. Utan måste lägga mig och vila / sova 2 – 4 timmar under dagen.

Ändå är jag helt slut kl 20 på kvällen.
Samtidigt har det varit roligt och givande att kämpa och kriga för en sak, som jag anser är väldigt viktig! Att jag som sjuk, ska inte behöva ta en strid eller kriga ett krig mot en myndighet som FK!

Även om det skulle vara tungt och väldigt jobbigt om det skulle bli ett negativt beslut, så känner jag mig ändå nöjd och stolt!
Detta kommer bli första året som jag någonsin kommer följa valdebatterna och valvakan. Detta år är nog det mes viktigaste val som vi röstar till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.