Dagen

Dagen hann knappt börja, så tog den slut… Somnade strax före kl 19 i går, vaknade strax före kl 6 i morse. Men jag är inte utvilad! Jag är trött, jag är inte bara trött i huvudet, jag är kroppsligt trött, jag är själsligt trött. Varenda por, varenda molekyl, varenda atom av mig är trött. Har varit vaken i 2 timmar, skulle kunna lägga mig igen och sova 4 timmar till. Och när jag vaknar, så skulle jag ändå inte vara utsövd, eller känna mig utvilad. Kroppen och själen skulle skrika och ropa efter mer sömn. Men hur mkt sömn och vila jag skulle ge den, så skulle den aldrig vakna utvilad! UMS framsida!

Dagen i går hann aldrig börja, så slutade den…

Min dag hann knappt börja, så tog den slut! Vet inte om jag kommer orka kämpa och strida och kriga, kriget och striden mot FK tills det är slut.
I morse pratade jag med hon som handlägger mitt ärende, för att höra så de har fått läkarutlåtandet ( ett mer omfattande läkarintyg, än ett vanligt ) som min husdoktor har skickat. Jo, det hade kommit. Men då har skatmaran till kärring på FK mage och säga ” Ja, jag har fått läkarutlåtandet. Men det är fel, jag behöver ett vanligt läkarintyg ” !!! Kunde hon inte ha sagt också då!!! Och inte bara att hon skulle ha detta läkarutlåtande! Har cyklat som en tok in till stan, in på vc, lämnat meddelande till husläkaren ( fanns inga telefontider, då dom kunde ringa upp ). Och sedan hem igen. Och nu kom kraschen. Sitter och skakar…. Bara ta och bädda ner sig och låta dagen passera.
Det är så fruktansvärt fel, att en sådan stor myndighet som FK, ska få ta så omfattande och viktiga beslut om människors hälsa! Jag som enskild individ, blir inte friskare, eller fortare frisk, av att behöva dels vänta på FK:s beslut, å dels att behöva stressa runt som en tok, för att få alla papper, som FK säger att de behöver. Och sen när FK fått papprena dom vill ha, så har dom mage och säga att det är fel papper!!! Det är sjuka människor som FK arbetar mot, kan inte skriva för eller med…. Men dom kan inte visa minsta lilla medmänsklighet!
Det är nästan jag ser hur hon på FK sitter och slickar sig om munnen och gnuggar händerna…


Det behövs så lite för att jag ska krascha. Och det går så fort! Och det behövs en evighet för att jag ska återhämta mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.