Kriget mot Försäkringskassan!

Kriget och striden mot Försäkringskassan fortsätter! Dom vägrar tro på mig, de vägrar tro på min vårdcentral, angående läkarintyget från mars 2016 som de promt måste ha! Trots att även min vårdcentral har styrkt att läkarintyget finns, men journalen går ej att öppna! De kommer åt anteckningarna, men det nöjer sig inte Försäkringskassan med! Så i går tog jag kontakt med mitt fackliga ombud. Och vips är en helt ny karusell i gång! Och förhoppnignsvis till det bättre! Visste inte ens att man kunde åberopa hjälp från sitt fack i sådana här ärenden. Nu har jag ju den turen, att jag trots allt har haft ersättning varje månad under denna tid. Men de finns dem, som blir av med sin ersättning helt! Och sin enda inkomst! Och är man sambo, så får man inte försörjningsstöd! Som jag tidigare skrivit. Trots att det är 2018 och Utbrändhet / Utmattningssymptom, så gör inte Försäkringskassan det lättare för oss, för att vi ska bli friska! Och som det står i dagens tidningar, så har Försäkringskassan gått för fort fram, med att nå målet till 2030 om att sänka sjukskrivningar och sjukpenningar. Så snabbt, att den enskilde drabbande, inte har tid eller någon som helst möjlighet att anpassa sitt tillstånd / arbetsplats efter sina förmågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.