Kriget mot Försäkringskassan!

Försäkringskassan gör det verkligen inte lätt för oss som har UMS ( Utmattningssymptom / Utbrändhet). De gör det inte lättare för att vi ska kunna bli fortfare frisk. Bråket och striderna med FK kan verkligen köra slut på en och ta all energi och ork och lust, som jag / vi kunde använda till återhämtning.
Nu har FK bestämt att dom MÅSTE ha in läkarintyg från mars 2016! Och det senast den 28 maj! Problemet är att vårdcentralen som jag tillhörde då, finns inte kvar i dag. Min nuvarande hälsocentral, ser att det FINNS ett läkarintyg för den aktuella perioden, men de kommer inte åt att öppna dokummentet. De kommer åt antekningarna som min dåvarnde läkare gjorde, till detta läkarintyg. Men entligt tanten på FK så räcker inte det! Dom MÅSTE ha ett läkarintyg!!! Jävla byråkrati Sverige!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.