Om helgen

Ja, nu är även den andra helgen i maj, snart förbi.
Och det härliga varma och sköna vädret bara fortsätter! Det har tinat hur mycket som helst! All snö, är så gott som borta. Bara lite kvar på skuggsidorna. I går blev älven isfri. Men jag väntar nog en vecka till, innan det blir något bad.

I går for vi vid halv ett med röda faran till mor och far. Jag började räfsa baksdian. Det är ganska skönt att räfsa. Sedan blev det middag med hela klanen, var hemma vid halv åtta. Då kom min vän C och hämtade upp mig. Vi skulle se mellon hos henne. Men vilket dravel det var!!! Ingen ordning alls på melodifestivalen nu förtiden! Den ena låten sömnigare än den andra. Och mitt i allt, en tupp! En skrek så jag höll på tinitus.

Sömnen har varit så där nu, i två dagar. Vet att det är sviter från onsdagens dans. Sedan håller jag på med blommor och sådant ute. Så det värker rätt ordentligt, i både axel och rygg.

Man blir trött dagen efter, man varit på turné!

 Det bara exploderar ute nu.

 Vackra små solar.

 I går blev älven isfri. Men vår strand är översållad av älgkulor.

 Trots det sprang hon i, men det gick fort upp!

Min älskade stig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.