En torsdag, som blev en söndag

Ingen ordning på dagarna 😀 I dag har det varit en dag för kroppen att återhämta sig. Det tär på krafterna med 4 timmars cardiopass, i form av bugg och fox och att knappt lämna dansgolvet! Men, vad gör det, att kroppen känns som en skrynklig chili dagen efter… Jag fick njuta av ljuvligaste musiken, som var godis för öronen och gjorde själen lätt som en fjäder. Och många skratt blev det med chaffören på vägen hem! Så i dag blev promenaden nere vid älven, en mycket lugn sådan. Sög in allt som en svamp. Alla nya dofter, fåglarnas psalm, porlande vatten, stoppat ner näsan i en vacker blåsippstuva…

 Jomen, jag blev visst rödhårig i går. Lite väl häftigt kanske. Men har fått många komplimanger!

En ny tussilago har kommit upp bland mina rabarber.

Nu är våran strand framme!

Men första doppet, får allt vänta på sig ett tag till!

Det är så vackert Mitt hjärta, min lycka, min stora kärlek, min klippa, mitt solsken, det vackraste jag vet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.