Mulen lördag

I dag har det varit gråmulet hela dagen. Nästan lite skönt, med allt solsken som vi har haft sedan påsk. Har inte gjort så mycket. Blev en tur efter våran stig, men det var besvärligt att gå där. Råkade jag trampa utanför skoterspåret, så sjönk jag igenom. Trodde det skulle ha tinat betydligt mera.
Så elspåret får nog vänta på sig, någon vecka. För det är nog lika underlag där. Sedan blev det en stund på spikmattan, efter den låg jag ett bra tag i blöt i badkaret, slötittade på TV. Bla hockeymatchen mellan Växjö och Skellefteå. Tror inte Skellefteå får några guldhjälmar i år 😀 Och grillade till middag. En så ledes lugn och skön dag, har det varit.

 Oavsett vad det är för väder, så är björken lika vacker.

 Såg inte Fingermansholmen.

 Älgkottar. Hur kan de vara så identiska lika stora och runda?

 Lite hum om snömängden / djupet vi har haft.

 De små blå har vuxit och det har kommit fler små blå tuvor.

 Klart som korvspad, att det är en hund som sitter!

 Lördagstvagning!

Tänder ljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.