Första blomman!

Den 31:a mars, hittade jag de första blåsippsknopparna. Och skrev då, att få det bara bli lite varmare och soligare, så kommer dom nog att blomma snart! Knopparna har blivit större och fler och i går blommade den första blomman!

2 tankar kring ”Första blomman!

  1. Paula

    Jag blev så tagen av blomstren så jag glömde…skulle säga att nacken mår lite bättre, o framför allt är yrseln mindre! Jag är ett öronbarn, har haft jätteproblem med dem under livet, men nu känns det som att detta inte kommer därifrån även om ju balansnerven sitter där. Tack för tipset, man kan ju aldrig veta, ibland måste man använda uteslutningsmetoden# Trevlig helg

    Svara
  2. Paula

    Men du, ser lite tilltufsade ut, men det beror förstås på att det bara är knoppar ännu, Men menar du att du funnit blåsippor där uppe i Pite? Och jag hittar inga här i södra Dalarna, inte ens tussilagon, allt ligger under en betonghård snö! Men du ger mig hopp…

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.