Det blev vår!

Det blev vår i alla fall! Denna femte vackra årstid, skör som glas. Sedan i påskas har det varit underbart väder. Och i går kunde jag sitta ute i bara linne för första gången. Nåja, att jag sedan hade massa filtar omkring mig är en annan historia ( vill inte bli kall och få urinvägsinflammation ).

Det rinner.
Det porlar.
Det droppar.
Det prasslar.
Allt detta
Till fåglarnas psalm.

 Jag klagar INTE!

Har tinat en hel del på altanen!

 Förstår dom som blir arga och upprörda över hundägare som inte plockar upp skiten efter sig, eller plockar upp skiten, men lämnar kvar påsen. Men tyvärr, så ser de flesta hund knatrinerna ut så här. De är så överfulla, att botten lossar. Vems ansvar är det att tömma dem? Och efter populära promenad / cykel stråk så finns det tyvärr knappt några kantriner alls.

 

 Att luta sig mot ett träd för att få lite kraft är skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.