Ä N T L I G E N!!!

Ä N T L I G E N !!! Kunde vi gå efter VÅRAN stig igen! Vi har inte kunnat gå där sedan i mitten på november. Plogvallarna har varit för höga, men nu hade någon kört upp ett skoterspår ner till stigen. Gick fint och gå. Provade gå ute på isen också, men jag går inte längre ut, än att jag vet att jag når botten, om jag skulle gå igenom.
Glädjen, lyckan och förvåningen i sockerhjärtat, lyste igenom henne, när jag vek ner till stigen. Det var ju så välbekant, men så många nya lukter! Nu börjar den vackraste årstiden! Har varit en gudomlig vinterdag! Började med – 25 på morgonen, nu är det  – 15. Solen orkar vara uppe längre och längre på dagarna. Och den når längre och längre in i lägenheten! Och den har börjat värma lite!

1 tanke kring Ӏ N T L I G E N!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.