Pengar kom…

Och pengar for…

Ungefär så känns det i dag. Nu först har jag fått sätta mig ner ordentligt kl är halv fem. Det är fortfarande ljust ute och blå himmel! Man märker verkligen nu, dag från dag och vecka från vecka, att det blir ljusare och dagarna blir längre.
I går klippte jag nosen på sockerhjärtat. Blev så himla nöjd! Har nog aldrig fått till den så här bra!

Kl  7 gjorde vi morgonpromenaden, sedan kom mor och far och hämtade upp mig vid halv 8. Skulle vinka av dem vid busstationen. Efter det, så for jag till badhuset och plaskade. Var skönt att vara där så tidigt, för vi var bara 5 st  i bassängen. Så det var gott om plats!

Efter badhuset, var det hem och äta frukost, sedan till Lizzys frissa för kloklippning, efter det blev det apoteket, Dollars, djur affären, Classes och till slut handla. Nu håller jag på att tvätta. Egentligen hade jag tvättid i morgon, men kände att jag ville göra bort det i dag. Och det var liks ledigt i tvättstugan.

 Jackan når mig till knäna och i armarna är den perfekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.