Systrarna

Titel: Systrarna
Författare: Claire Douglas
Kategori: Deckare
Betyg: 2 av 5

Handling:
Det är två år sedan Abis tvillingsyster Lucy omkom i en tragisk bilolycka. Abi, som körde bilen, är nedbruten av sorg och skuld när hon flyttar till Bath för att försöka gå vidare i livet.Vart hon vänder sig tycker hon sig se Lucy, men det visar sig alltid vara någon annan. En dag möter hon Bea som är rena avbilden av Lucy och hennes tvillingbror Ben. De blir nära vänner och Abi flyttar snart in i deras exklusiva kollektiv.
Men när Abi blir förälskad i Ben så är Bea inte lika trevlig längre. Hon anklagar Abi för att ha stulit ett armband. Och plötsligt börjar märkliga och oroväckande saker hända. För det är väl inte bara inbillning?

Kommentar:

Den var spännande på sitt sätt. Men rörig. Jag visste inte vem som var berättaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.