– Ett Foto I Timmen – Söndagen den 28:e januari 2018

En söndag i bilder. Dags för Januaris sista ETT FOTO I TIMMEN dag. Vill ni se fler Efit dagar, eller prova göra en själv. Gå in HÄR .

05.30 Hon gjorde en tidig nattkiss i går. Så vi har just varit ute och gjort morgontoan. Men känner att det är för tidigt att gå upp!

 7.30 Frukost. Har bytt ut Gunde gröten mot Grahamsgröt, måste ju variera sig…08.30 Ute på morgonpromenaden. Hon är riktigt duktig på att gå lös nu. Så det får hon göra, när det går. Men möter vi hund, eller gående, så blir hon inkallad och kopplad! Trots sina 5 år, så lyssnar hon ibland och ibland lägger hon dövörat till och hör INGENTING alls!

09.30 Startar tvättmaskin. Var ingen mer än jag som tvättar i dag. Så jag behöver inte stressa…

10.30 Hänger upp tvätten.

11.30 Den 11:e Januari, blev jag gammel moster ( fast jag säger bara moster ) för andra gången! ( Första var i September 2017 ). Sitter och tittar och njuter av bilderna som jag fick av systersonen i fredags.

12.30 Dags att fylla på magen. Efter lite kylskåpsrens, så blev det en ” räka ”.

13.30 Vi tog en promenad till affären.

14.30 har tagit upp tvätten. Har insett, att det är jäkla smidigt att vika ihop allt och lägga kläderna i högar till de olika skåpen och lådor!

15.30 ( bilden är fotad 26:e januari ) funderar på om jag ska orka ta upp kampen mot Kung Bore. Bara det, att det har kommit så himla mycket snö! Och det är mest för min egen trevnad. Har skottat en liten gång, så jag får fram solstolen, så jag kan vädra sängkläderna. Bilderna nedan, visar snömängden vi hade den 22:a januari 2016. Lite skillnad är det allt!

Sen tog liksom min dag slut. Blev som ett cykel däck, som fick pyspunka.

9 tankar kring ”– Ett Foto I Timmen – Söndagen den 28:e januari 2018

 1. Anna

  Micke: Ja, ett ont måste om du inte vill gå omkring naken!

  Hanna: Inget att vara avundsjuk på! Jag längtar efter barmark och då jag kan sitta ute på altanen! Japp, han är ett riktigt sockergryn!

  Ariella. Tack för titten! Och tack så mycket!

  Efwa: Gammel moster, men som jag skrev så säger jag moster till honom också! 😀 Fast det är min systerson som är pappa!

  Anni: Vad rörd jag blir av dina ord!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.