Jul

Då var julen 2017 över för denna gången. Måste säga, att på ett sätt tycker jag det är skönt! Gick lättare att ta sig upp i morse, än vad jag trodde det skulle göra. Är en segstartare på morgonen, men tycker inte heller om att sova ” för ” länge. Så kl 8 är sovmorgon för mig! 😀

Blev nöjd med mina julklappar. Förutom öroninflammationen jag fick! Varför jag fick det nu, då jag inte hade önskat mig det! Hoppas jag får komma igång med vattengympan snart! Saknar den verkligen. Och jag fick 40 st bussresor av bäst syster med familj, så jag ska kunna ta mig till badhuset. Blev billigare och mer ekonomiskt, att köpa resor, än månadskort. Resorna räcker hur länge som helst, medans månadskortet, räcker bara under den månaden.

Bästa, viktigaste och roligaste julklappen!!! ” Hoppets Låda ”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.