Nytt!

Då var det måndag igen. Om bara några veckor är det årets helg, framför alla andra helger och högtider. Även om min favorithögtid är påsken. Den är kravlös, stillsam och inte alls lika jäktig som julen och nyår.

Har pratat med arbetsterapeuten nu på morgonen. Och hon ska beställa ett nytt täcke åt mig. Sedan 2 år tillbaka, så sover jag med ett så kallat kedjetäcke. Det jag har nu väger 8 kg. Men senaste veckorna, har jag sovit oroligt och inte känt av tyngden eller tryggheten från täcket på samma sätt som tidigare. Så jag hoppas att den dåliga sömnen, bara beror på täcket! Kan inte sova med ett vanligt täcke längre. Så mitt täcke följer med när jag ska sova borta. Lite jobbigt, att släpa med sig 8 kg täcke! Vet inte om en läkare kan skriva ut sånt här täcke, eller en kurator. Eller om det måste gå via en arbetsterapeut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.