Regn, regn och mera regn

Ja, hur mkt regn finns det egentligen?! Har regnat konstant i 2 veckor nu!!! Bara en dag som det har varit uppehåll, så jag kunde tvätta fönstren, men sedan har det fortsatt att regna. Och september som
” rika härlig framstå ” som det står i versen om månaderna! Jojo, här har den bara varit grå!
Sakta men säkert börjar det bli färdigt i badrummet! I går kunde jag duscha! Och sedan i tisdags, har jag haft en fungerande toalett. Blev skit sur i går, då jag har blivit lovad ett NYTT badkar, så får jag ett begagnat, som dessutom är 10 cm kortare än mitt gamla, då det är ett glep mellan ena kortsidan och väggen på 10 cm, så tog dom inte med sig proppen till badkaret heller! 🙁 De trodde jag hade kvar min gamla propp. Men den skulle inte ha passat till detta badkar iaf!
Vi hann iaf göra morgonpromenaden, innan det började regna. Det började smådugga, när vi var på hemvägen så att säga.
I dag blir det att fortsätta städa, dammtorka, dammsuga, vaska golvet. Får se om jag hinner med ett bad på Lizzy också och även klippa hennes nos. Hon börjar bli lite långhårig.
Ännu ingen byggarbetare i sikte. Så vi får se om det kommer någon i dag 😀 Kan inte flytta in grejerna i badrumsskåpet, då dom inte är riktigt färdiga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.