God morgon!

I dag är det lördag och tröttheten och värken börjar sakta men säkert komma smygande. Märks att renoveringen av mitt badrum, börjar närma sitt slut och att det tagit på krafterna och orken. Men det är bara att köra på så länge jag orkar! Sen får smällen komma när den vill! 😉 i 4 dagar har jag hållit på att dammsuga och dammtorka bort byggdamm, allt eftersom bygg gubbarna har blivit färdiga. I dag ska de måla taket och på måndag morgon / fm får jag äntligen flytta in! Ska bli så otroligt härligt att få bada! 😀 Och ha tillgång till toalett. Nu har jag använt en som finns vid tvättstugan. Det har som sagt funkat.
I dag ska jag fortsätta städa och greja. Så ska jag bjuda mor, far och syster med familj på en tre rättersmiddag, som jag ska göra själv.
Vädret är oförändrat, gråa tunga moln och regn. Det har regnat konstant i 1 vecka nu, utom i måndags, då var det uppehåll 😀

Ha en fin helg!

1 tanke kring ”God morgon!

 1. Carro

  Hej!
  Vilken fin ny blogg.
  Kul med nytt badrum även om det är jobbigt innan det blir klart.
  Jag vet inte hur jag ska göra med min blogg, hinner ju aldrig med den som det ser ut just nu.

  Kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.